#zavatosCalendar nu a pornit neapărat de la o idee, ci mai degrabă de la un stil de viață, în totală comuniune cu natura. După terminarea studiilor am stat un an acasă, freelancing. Acasă înseamnă la curte, la țară, fără vecini, izolați de oraș și chiar de restul satului. A fost anul cel mai productiv din punct de vedere artistic fiindcă eram inspirată constant de modul în care se transforma natura în jurul meu de la o lună la alta. Așa m-am decis să surprind această transformare, iar asta s-a concretizat într-un calendar. După mutarea în capitală acest tip de manifestare artistică a devenit extrem de dificil de realiza, întrucât orașele nu sunt foate prietenoase cu oameni care-și lasă trepiedele la 10 m distanță, cel puțin, iar oaze de liniște sunt greu de găsit. Prin urmare, deși nu e integral realizat la țară, am ținut neapărat să nu intervin cu peisaje citadine și fiecare lună să fie reprezentată de modul în care se manifestă ea în elementul ei firesc.

#zavatosCalendar nu a pornit neapărat de la o idee, ci mai degrabă de la un stil de viață, în totală comuniune cu natura. După terminarea studiilor am stat un an acasă, freelancing. Acasă înseamnă la curte, la țară, fără vecini, izolați de oraș și chiar de restul satului. A fost anul cel mai productiv din punct de vedere artistic fiindcă eram inspirată constant de modul în care se transforma natura în jurul meu de la o lună la alta. Așa m-am decis să surprind această transformare, iar asta s-a concretizat într-un calendar.

După mutarea în capitală acest tip de manifestare artistică a devenit extrem de dificil de realiza, întrucât orașele nu sunt foate prietenoase cu oameni care-și lasă trepiedele la 10 m distanță, cel puțin, iar oaze de liniște sunt greu de găsit. Prin urmare, deși nu e integral realizat la țară, am ținut neapărat să nu intervin cu peisaje citadine și fiecare lună să fie reprezentată de modul în care se manifestă ea în elementul ei firesc.

Treptat, după ce proiectul a fost primit cu mult entuziasm pe Instagram, mi-am dat seama că ar arăta frumos într-o varaintă print. La București fiind, am cunoscut mulți oameni talentați care au dat acestui proiect personal o direcție din ce în ce mai coerentă. Așa am ajuns la varianta unui obiect în sine: 12 cartoline față verso, puse într-un suport de lemn cu 12 striații, ce putea fi folosit și după ce trece anul în curs, independent de calendar. Un obiect cu un design minimalist, ușor de integrat în orice design interior, pe orice birou.  Also, mi-am dorit să fie entertaining și să creez o legătură între varianta print și varianta cinemagraph, prin urmare a venit la pachet cu #augmentedreality Se pot viziona cu sunet (quite important) aici.

Treptat, după ce proiectul a fost primit cu mult entuziasm pe Instagram, mi-am dat seama că ar arăta frumos într-o varaintă print. La București fiind, am cunoscut mulți oameni talentați care au dat acestui proiect personal o direcție din ce în ce mai coerentă. Așa am ajuns la varianta unui obiect în sine: 12 cartoline față verso, puse într-un suport de lemn cu 12 striații, ce putea fi folosit și după ce trece anul în curs, independent de calendar. Un obiect cu un design minimalist, ușor de integrat în orice design interior, pe orice birou.  Also, mi-am dorit să fie entertaining și să creez o legătură între varianta print și varianta cinemagraph, prin urmare a venit la pachet cu #augmentedreality Se pot viziona cu sunet (quite important) aici.

Vezi mai multe proiecte și colaborări aici

Zavatos face #cinemagraphs pentru branduri, inițiative sau persoane care își doresc o promovare diferită.

Pentru colaborări trimite o bufniță cu mesajul tău aici

Zavatos face #cinemagraphs pentru branduri, inițiative sau persoane care își doresc o promovare diferită.

Pentru colaborări trimite o bufniță cu mesajul tău aici